Activitati

Flyboard

images23

Este un echipament destinat sportului extrem, acesta fiind un aparat acvatic care permite propulsia aeriana cat si subacvatica pana la o inaltime sau adancime de maxim 10 metri. Usor de manevrat, acesta este un mod placut de a petrece timpul liber si de a-ti capata doza de adrenalina.

Hoverboard

images245

Este ultima inventie in materie de water sports. A fost inventat si lansat in anul 2014. La fel ca si Flyboardul permite zoborul efectiv prin aer cu ajutorul unui jet de apa propulsat cu presiune mare. Este foarte greu de descris in cuvinte senzatia pe care o genereaza atunci cand il folosesti.

Stand Up Paddle

imagespaddle

Este un sport originar din Hawaii. Inventat de catre surferii pasionati, acest sport a luat repede amploare peste tot in lume, devenind practicat de catre persoane la toate varstele.

Nu necesita un efort fizic foarte puternic in schimb solicita foarte mult echilibrul si agilitatea utilizatorului si devine un mod foarte placut de a-ti petrece timpul pe apa intr-un mod extrem de sanatos si ecologic.

Wakeboard

wakeboard

Este unul din cele mai populare sporturi de apa din vremurile noastre. Are la origine tehnici din ski nautic, snowboarding si surf. Este un sport foarte dinamic care antreneaza toti muschii corpului precum si reflexele.

Ski Nautic

water-ski-girls

Probabil cel mai clasic sport de apa practicat. Are foarte multe elemente in comun cu skiatul iarna pe partia de zapada si multe alte elemente diferite si pline de savoare.

Tube Riding

17946-3

Un sport destinat in special celor mici. Presupune tractarea unui colac sau obiect gonflabil in care stau una sau mai multe persoane de catre o ambarcatiune sport sau un jet ski la o viteza medie.

Boat Rental

43812_p_t_640x480_image01

Avem spre inchiriere o gama larga de ambarcatiuni sport cu motoare puternice pentru scopuri de agrement, turistice sau sportive. Ambarcatiunile au incluse in pretul de inchiriere skiperul si benzina aferenta functionarii. Cum altfel sa te bucuri de frumusetea lacului Snagov decat inchiriind propria ambarcatiune.